Degustació de vins escumosos Analec (diumenge 22/XII)

El proper diumenge 22 de desembre, a les 18:00 hores, a l’Agrobotiga Sikarra Nostra, podreu gaudir d’una sessió de degustació de vins escumosos produïts per Xavier Figuerola (Celler Analec), un petit celler familiar al poble de Nalec a la Vall del Corb (Segarra Urgellenca).

Es tracta d’una gama de 4 bons vins escumosos certificats DO Costers del Segre, subzona Vall del Corb, elaborats a partir de les varietats de raïm: Macabeu, Parellada i Trepat.

Esteu convidats!

(Nota: Cal confirmar assistència prèviament)

 

Els 4 vins escomosos del celler Analec: Gualech, Sort d’Abril, Brut Nature i Rosat Brut Nature
Vinyes a la Vall del Corb
Macabeu ben madur
Vinya a Nalec
SORT ABRIL RESERVA VI ESCUMÓSBrut Nature mètode tradicional. Vi escumós a partir del vi base de les varietats macabeu 50% i parellada 50%.Te una criança amb les mares de 34 mesos que va augmentant ja que es desgorja a mesura que es comercialitza. Grau alcohòlic 11,5% vol. Acidesa 5,9 g/l. D’àcid tartàric i PH de 3,05.NOTA DE TAST: Te un color groc palla i una bombolla molt fina i persistent. Aroma de fruita madura (poma verda confitada, cítrics). Notes de pastisseria, làctics i herba seca. En boca es mostra amb volum gras i sec, tot i que al final crea una sensació dolça (glicèrica).
75CL  11,5%VOL
BRUT NATURE VI ESCUMÓSBrut Nature mètode tradicional. Vi escumós a partir del vi base de les varietats macabeu 50% i parellada 50%. Te una criança amb les mares de 18 mesos. A partir d’aquest temps es comença a desgorjar a mesura que es va comercialitzant i s’esgota, fet que dona una escuma sempre acabada de desgorjar i per tant es mantenen la frescor i la originalitat de l’evolució en l’ampolla amb les seves lies. Grau alcohòlic 11,5% vol. Acidesa 5,9 g/l. D’àcid tartàric i PH de 3,05.NOTA DE TAST: Te un color groc palla brillant, aroma de fruita blanca (poma i pera àcida) amb notes cítriques. En boca es fresc. Sabor llarg amb una acidesa equilibrada.
75CL  11,5%VOL
ROSAT BRUT VI ESCUMÓSEscumós elaborat pel mètode tradicional amb un vi base varietat trepat 100%. Te una criança mínima en ampolla de 12 mesos. A partir d’aquest temps es comença a desgorjar a mesura que es va comercialitzant i s’esgota. Grau alcohòlic 11,5% vol. Acidesa 5,5 g/l. D’àcid tartàric i PH de 3,15.NOTA DE TAST: Te un color cirera viu. Aroma de fruites vermelles i fruita confitada. Saborós en boca, fresc, equilibrat, amb un petit retrogust amargós al final.
75CL  11,5%VOL
GUALECH RESERVA ESPECIAL VI ESCUMÓSBrut Nature mètode tradicional. Vi escumós a partir del vi base de les varietats macabeu 50% i parellada 50%.Te una criança amb les mares de 34 mesos que va augmentant ja que es desgorja a mesura que es comercialitza. Grau alcohòlic 11,5% vol. Acidesa 5,9 g/l. D’àcid tartàric i PH de 3,05.NOTA DE TAST: Te un color groc palla i una bombolla molt fina i persistent. Aroma de fruita madura (poma verda confitada, cítrics). Notes de pastisseria, làctics i herba seca. En boca es mostra amb volum gras i sec, tot i que al final crea una sensació dolça (glicèrica).
75CL  11,5%VOL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: