Participem en el Projecte SOCC

Des de aquest passat Desembre de 2013, en Daniel Espejo (en representació de Sikarra Nostra) s’ha incorporat al Projecte SOCC de Seguiment d’Ocells Comuns a Catalunya, com a ornitòleg de camp encarregat del mostreig de l’itinerari nº 309 “Sant Guim Vell-Bosc de la Devesa”. Aquest interessant projecte és impolsat per l’Institut Català d’Ornitologia i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

El Seguiment d’Ocells Comuns a Catalunya (SOCC), és un projecte científic a llarg termini, fonamentat en la participació ciutadana, que s’inicià al 2002 amb l’objectiu de conèixer les tendències temporals de les poblacions d’ocells comuns a Catalunya i, mitjançant aquestes dades, generar indicadors sobre la qualitat del medi. Aquest projecte es troba integrat al  Pan-European Common Bird Monitoring Scheme, on s’hi apleguen els seguiments d’ocells comuns de 25 països europeus.

Per tant, d’ara en endavant anirem aportant interessants dades de seguiment de les poblacions de mixons i altres aus al municipi de Sant Guim de Freixenet.

 

Gratapalles, mascle (Emberiza cirlus). (Fotografia extreta de WWW.ORNITOLOGIA.ORG)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: