NOVA PROGRAMACIÓ Març 2016

Bon dia amics,

Ja tenim una nova programació d’activitats pel mes de març!. De camí entre el hivern i la primavera, aranyoners florits i boixacs daurats. És temps de brotar i treure noves fulles, és temps de créixer!. Ja arriben, de nou, moltes aus migradores, com orenetes i capsigranys que retornen del seu viatge africà. Papallones que despleguen ales, formigues que treuen el cap dels caus, i abelles i borinots que cerquen més i més noves flors.

Us podeu baixar la programació clicant AQUÍ.

 Destaquem dues excursió del mes, programades pel següents dies:

*Diumenge 13 de març (Segarra Natural: Hivern a la capçalera del Cercavins). Des de l’Ametlla de Segarra, talaia dels Comalats, gaudirem d’un  sender de boniques panoràmiques, a la descoberta naturalista de la fauna i flora convivent en el mosaic paisatgístic tradicionalment segarrenc (amb ametllerars, cereals, vinya, oliverars, garrigues i boscos..) al mes de trànsit entre l’hivern i la primavera. Temps: 4,5h.

*Diumenge  27 de març (Segarra Natural: Primavera a la capçalera del Sió). Es tracta d’una sortida de descoberta naturalista de 3,5 hores, per l’entorn de la Vall Alta del Sió i la Riera de Freixenet, on gaudirem de boniques panoràmiques segarrenques, alhora que descobrirem un àrea d’interès natural on trobarem la deu i les fonts on neix el riu, i els sistemes que han fet servir la gent del país per l’aprofitament de l’aigua.

Per una altra banda, informar-vos que les inscripcions a la 3ª Caminada de la Marinada (17 d’abril de 2016) continuen obertes.

Per a més informació de la caminada a: http://www.caminadadelamarinada.wordpress.com

Si voleu que us guiem, orientem o informem  en la descoberta de l’Altiplà de la Segarra, compteu amb nosaltres!

L'Ametlla de Segarra (1)(doc)
Pla d’en Segarra (l’Ametlla de Segarra, Montoliu de Segarra). Foto: Daniel Espejo Fraga, març 2016.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: