TALLERS DE CEREALS I LLEGUMS

TALLERS DE CEREALS I LLEGUMINOSES
T11Blat, ordi o civada!
El conreu extensiu de cereal és un dels de major presència actualment en les terres agrícoles de secà. A de més, els cereals representen una primera matèria alimentària de primer nivell, pel seu valor nutricional en la dieta humana i animal. Val la pena, doncs, conèixer quines espècies intervenen, quin són els mètodes de conreu fonamentals i els seu aprofitament posterior. Farem una pràctica de sembra de cereal en una petita parcel•la de l’escola.iapendrem a fer germinats per les amanides, construint un germinador.
Edat: 8 a 12 anys
Durada: 3 hores (amb intermedi)
Grandària orientativa de cada grup: 15 nens
Mínim: 2 grups
Material inclòs:Llavors de cereals (blat, ordi, civada, etc…), Projector digital, diapositives didàctiques, fitxes d’identificació, lupa binocular
(Les eines necessàries les podem aportar nosaltres)
Tarifa: 2 €/nen (IVA a part)

T12 Lleguminoses de secà (Cigró, Pèsol i Llentia)
El conreu extensiu de llegums, com el cigró, pèsol i la llentia, és un dels conreus tradicionals de l’agricultura mediterrània. A de més, les lleguminoses representen una primera matèria alimentària de primer nivell. Farem una pràctica de sembra de cereal en una petita parcel•la de l’escola. i aprendrem a fer germinats per les amanides, construint un germinador.
Edat: 8 a 12 anys
Durada: 3 hores (amb intermedi)
Grandària orientativa de cada grup: 15 nens
Mínim: 2 grups
Material inclòs: Llavors de cigró i llentia, Projector digital, diapositives didàctiques, fitxes d’identificació, lupa binocular
(Les eines necessàries les podem aportar nosaltres)
Tarifa: 2 €/nen (IVA a part)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s